Hoppa till innehåll

KOST OCH TRÄNING

I dag fick Lizzan följa med till Stora Wäsby och hoppa. Hon blir bättre och bättre även om hon inte är någon stjärnhoppare! Stjärnhoppare är däremot Magdalena Graaf och Sara Varga som kom och tränade inför Stockholm horse show idag. Efter träningen åkte vi till gamla apoteket och åt lunch.  Jag har just nu ett litet projekt som ska pågå i åtta veckor och genom rätt kost och träning ska mina ridresultat förbättras. Eller egentligen är det min muskelstyrka som ska förbättras och lite av sommarens härliga extra kilo som ska väck! Jag kan säga att det faktiskt inte är ett dugg roligt projekt för det är helt vansinnigt tråkig mat jag ska äta. Jag älskar ju godis och allt som kan stämplas som onyttigt! Jag kan inte heller hitta någon champagne i min diet….. Hur som så har jag varit väldigt duktig och inte fuskat en enda gång under en veckas tid, så nu är det bara…. 7 VECKOR kvar!!!!

Man blir väldigt medveten om hur i stort sett allt socialt umgänge kretsar kring mat. Mat och alkohol. Vi brukar äta lunch på gamla apoteket och de har fantastiskt goda soppor på tisdagar men tyvärr inget av det som står på min urtrista diet meny. Men de var så gulliga och lät mig äta min torftiga matlåda tillsammans med övrigt lunchsällskap, tack. Picchus café heter det egentligen, besök det om ni vill äta god soppa och är i Upplands Väsby.

Jag berättar mer om projektet och hur det går lite längre fram. Grundaren till denna idé är Torkel Knutsson (Regissör och filmproducent) som satte i gång ett samarbete med Martin Löwgren (personlig tränare & kostrådgivare) för att han ville gå ner 18 kilo och tänkte samtidigt filma det här. Nu har Torkel lite dålig karaktär och behöver någon som sporrar honom lite så nu gör vi det här tillsammans. Torkels grundidé handlar om att genom det här kunna visa att man kan förändra sin kost och kropp på korttid oavsett om man är smal, normal (vad det nu är?!?)  eller överviktig. Vi får väl se hur det går och om de lyckas få ut mig i löparspåret….
Vad jag tycker vore roligt är att komma fram till ett enkelt träningsprogram, som man faktiskt hinner med,  för oss ryttare som ändå rör på oss ganska mycket men behöver mer styrka i bålen och mer smidighet och rörlighet i våra höfter och ländrygg.

Nu mot sängen. Tidig morgon lektion 7.15 i morgon…
SOV GOTT!


Hur gott vore det inte med tårta???!!!!


eller ett glas champagne & en kokt korv?!


Sugen på allt just nu…!!!!!