Hoppa till innehåll

KICKOFF HOS LOUISE HAGA

I veckan som varit hade i ett kickoff läger för gamla och nya stjärnhoppare. Vi höll till på Skästa Gård mot Västerås hos Louise Haga som med familj bjöd på läger, övernattning och god mat.

Årets hoppare i Globen blir:

jenny “Velvet” Petersson
Musse Hasselvall
Ola Rapace
Erik Segerstedt
Kajsa bergkqvist
Sara Sommerfeldt
Mia Coldheart Karlsson
Catrin Nilsmark

Kajsa och Erik hade tyvärr förhinder men övriga av årets hoppare var med och deltog. Även några av de tidigare hopparna, Petra Nielsen, Terran, Maria Akraka och matte Lagerwall från Boppers var på plats.
Det var ett jätte bra upplägg på kursen med många bra tips inför Globen och övrig tävling. På kvällen käkade vi god mat och hade lite teori där vi bland annat pratade om mental träning och hur viktigt det är med att ha en plan.
I år kommer alla hoppare och deras hästar få, förutom klädsponsorerna Mountain Horse, sponsrade sadlar från Sharpman i Mjölby. Sharpman var på plats och provade ut lite sadlar till de hästar som var på plats. Både Jenny och jag gör ju vårt bästa för att våran Queen ska kunna gå med Jenny i Globen. Vi får se…
Ola tränar ju flitigt hos mig och vi hade med oss Bamse som han brukar träna på här. Han kommer inte gå i Globen så Ola fick nu istället prova Qulan på andra passet och det verkar fungera fint.
Ola fick massor med beröm över ridningen vilket kändes jätte roligt. Från att inte ha ridit något till att nu hänga på och kunna hoppa en enklare bana är bra presterat!

Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder för tillfället eftersom servern verkar ligga nere i all blåst så jag får återkomma och uppdatera!  
Här hittade jag några tidningsklipp att hålla till godo med så länge…

http://vlt.se/kulturnoje/1.1340368-rapace-red-i-vasteras?m=print

http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=805969

 Nu funkar det igen så här kommer de utlovade bilderna! (tack carolina!)

stjärnornashoppning

En riktig man…. Musse fixar mockningen.

Ola & Bamse

sara Sommerfeldt och finaste Bingo

jenny & Queen

Ola fixar stigläder

…… Å Fritz träffar tjej! Märta 3 år.