Hoppa till innehåll

Inspirerande clinicsammandrag från Hippson

I dag tog Fritz och jag en skön sovmorgon och en ledig fm.

IMG_9295.JPG
Jag hann läsa Hippsons sammanfattning från clinicen med Carl Hester som hölls på Flyinge i lördags. En bra och inspirerande sammanfattning som du hittar här.
Jag fastnade för de 100 övergångarna och det var just det som Lizz och jag gjorde idag. Eva och jag har ju beslutat oss för att sälja Denzel och jag tänker nu lägga massa tid på Lizz som tyvärr har fått kommit lite i tredje hand. Det är dock omöjligt att inte lägga så mkt fokus på Denz! Efter att ha ridit både Löva och Lizz och jag tänkte låta Denz vila och gå hemåt så blev det ett himla liv från hans box när han insåg att jag var på väg och hade missat det viktigaste av allt – honom. Han är så härlig, det kommer bli hårt att skiljas från honom.

IMG_5609.JPG

Etiketter: