Hoppa till innehåll

I morgon är det lektionsstart.

Trettondagsafton och i morgon kör vårens termin igång igen!
I dag har min vän Sandra varit här och vi har ridit tillsammans. Vi har känt varandra sedan vi började jobba tillsammans på ridskolan 1997. Hon är en stor support och pepp i mitt hästliv, och övriga liv också för den delen. Jag är även stolt gudmor till hennes son Trolle tillsammans med Pam.
Tyvärr trasslar uppladdningen av bilder i WP appen igen så det blir ett inlägg utan bilder.
Förutom appen så har jag även haft lite buggar och problem med sidan. Jag har nu haft min “nya” hemsida i ett år och tyvärr anlitade jag en webbyrå som inte kunde leverera färdigt det vi hade avtalat så jag har ju haft lite problem med sidan under året som gått. Som tur är har jag min vän Linda som hoppat in och hjälpt mig när webbyrån jag anlitade inte har återkopplat och vi ska försöka lägga om sidan under våren så den blir komplett och allt fungerar utan buggar och hopplock. Men den är snygg :)
Sov gott och i morgon är det som sagt dags för vårens fasta lektioner att ta fart igen, ska bli super kul!