Hoppa till innehåll

HUR MKT VINTER FINNS DET?!

Visst börjar det kännas lite segt och deppigt med all mörker och kyla?
När jag känner det lite extra mkt (som typ nu när det blev tokvinter igen!!!)  brukar jag ta ett djupt andetag, ta mig i kragen och påminna mig själv om att vintern varar inte för evigt!
Som ni märker är jag ingen stor älskare av vintern! Jag tycker det är mysigt i små doser och njuter lite när första snön faller, det blir lite mörkare och man tänder en brasa och lite ljus som lyser upp och kurar upp sig i soffan med någon man tycker lite extra mkt om. Men! Nu har jag gjort det klart! Nu vill jag ha vår!!! Jag har tex planerat att åka till Kolbäck och träna för Eva-karin i morgon, men om det är så här snöyrigt och dåligt väglag vet jag inte om jag vågar mig i väg med häst på släptåg. Det är en stor nackdel med vintern! Det är tur att hon även kommer till Täby på fredag så jag i sämsta fall får till åtminstone en träning denna vecka!

Tänk positivt! Snart, snart, snart är det vår och då blir det mysigt att kunna sitta mitt i stallet i mina älskade Chesterfieldsoffor och fika  =)

I morgon bitti ska jag försöka att motivera mig upp för ett tidigt gym besök ( jag har faktiskt varit riktigt gymflitig hittils, och där är det åtminstone varmt) . Jag läste någonstans att ett tips för dem som tänker “nej, jag orkar verkligen inte gå upp”, när klockan ringer, är att skrämma sig själv upp?! Jo, förklaringen var att vi människor är rätt lätt manipulerade och om man låtsas att det får riktigt stora konsekvenser om vi struntar i att gå upp så kommer vi lättare upp för rädsla har en fantastisk förmåga att sätta fart på folk! Nja, jag är tveksam till att det skulle hjälpa för mig, jag vet inte riktigt vad jag skulle försöka lura i mig själv för att det verkligen skulle fungera. Jag tror på fullaste allvar att jag är den mest svårövertalade till att gå upp på morgonen om det inte skulle vara för ett jobb eller dyl och jag är tyvärr inte så  lätt lurad och verkligen inte av mig själv! Men, vi får se, vem vet kanske befinner jag mig på ett gym i morgon bitti, återkommer om det och vad som i så fall fick mig att komma upp!!!