Hoppa till innehåll

HELGENS TÄVLING

Viken miss att glömma sätta väderansvarig till SWFRK´s tävlingar som hölls på Antuna i helgen!!! Kanske det vidrigaste framridningsväder jag utsatt mig för ever… Det snöade och blåste i sidvind så när vinden drog tag ordentligt kändes det nästan som jag fick en ansiktslyftning av vinddraget!!! Tur att Denzel är världens mest obekymrade häst!
Jag hoppas att alla tappra som kom till tävlingen, trots väder och vind, upplevde det som en trevlig tävlingsplats. Tack till alla fantastisk funktionärer och grattis till Martin Ågevall som vann MSVC:1 (och kom 2:a i MSVC:2an). Även grattis till 4:e placerade Maria Bredberg och min fina vän Sandra som tog MSVC:1ans 5:e plats. Jag och Denz hade ingen bra runda i C:1an men det gick lite bättre i C:2an. Det känns ändå ok med tanke på väder och vind samt årets första start för mig och Denz.
Nyfiken på fler resultat? Klicka här

Tack till Brian som hjälpte mig att starta Didi. Jag ville att hon skulle få en bra runda efter vårt lilla missöde på Täby, så jag satte upp Brian som inte är så orolig för stegrandes hästar. Jag var ganska glad över att jag slapp de tre stegringarna det tog innan de kom in i ridhuset. Hon var lite spänd och Brian gjorde ett jätte bra jobb för att få henne att genomföra programmet. Jag tror att hon, med lite mer tävlingsrutin, kommer bli jätte bra på tävlingsbanan!

Nästa tävling blir den 8 april i Botkyrka.
Därefter under april:
9 april reserv till Vällingby
20 april Ekeby
21 april Täby
25 april reserv till Sigtuna
28 april reserv till Vikbolandet

 

I fredags red min duktiga elev Anna, Valor på utebanan.  Läs mer om honom här. Det är en snäll och trevlig häst. Han kommer stå här några dagar till, tills jag hämtar hem Didi eller Denz. Lite bökigt att ha en häst för mycket, men till mitten av maj hoppas jag på lite värme så några av hästarna kan börja gå ute och mysa så jag kan ha dem hemma allihopa!

Här är klipp på Anna & Valor

{youtube}ZpSLyPFx6Do{/youtube}

{youtube}sfeDe1U1pGs{/youtube}

I morgon ska Fritz på återbesök hos veterinären för att kolla hur hans diskbråck läkt och på tisdag är det dags för Celines återbesök på Brunmåla. Hon verkar väldigt pigg och glad, det var länge sedan hon var så på hugget! Hoppas, hoppas, hoppas på goda nyheter och att hon är mkt bättre nu när hovbölden är borta!
I morgon är det även träning för mig & Didi för Ann Hammarlund och det ser jag fram mot….

(läs artikeln från expressens “Hästar & ridning” där Ann ger tips om hur man blir en bättre ryttare)