Hoppa till innehåll

HELGENS ÄVENTYR

I fredags tog jag med Didi på äventyr. Tänkte åka och rida i antunas ridhus och där höll de på att träna bana inför deras träningstävling på lördagen så ridhuset var fyllt av grindar, broar, staket och en fejk tjur! Susanne och Didi fick en riktig miljöträning.

 

{youtube}A717en4USE0{/youtube}

På lördagen var jag och Bamse på Antuna och ID Horses och var med och red ett WE Msv dressyr program. bamse var alldeles lycklig och jätte laddad! Han tyckte livet var fantastiskt. Vi visade kanske inte upp något suveränt genomfört program men vi hade ganska kul!

På lördagskvällen åkte jag och Didi till Täby Ryttarcenter för att rida en MsvC:1. Hon är kanske inte riktigt klar men eftersom Celine är skadad och Denzel känts lite trött så tänkte jag att det får bli som en träning. Hon var super duktig. Det var mörkt, kallt och snöblandat regn. framridningen flöt på och hon kändes fin och precis när vi ska in på banan och förbi ett staket så smattrar en fotograf av en serie bilder med sin systemkamera så Didi blev tok rädd och vägrade gå förbi. Så tyvärr blev vi utblåsta. Jag tog några travvarv på framridningsbanan och hon kändes ganska obekymrad. Efteråt så kom faktiskt överdomaren fram och sa att vi hade möjlighet att få en ny starttid pga det som hänt vilket var jätte gulligt men då hade vi laddat av och det kändes inte rätt mot Didi. Men ändå skönt att det faktiskt inte var en rätt position av fotografen att stå på. Jag såg att han bytte plats efter det och han var dessutom ganska otrevlig vilket var tråkigt! Det är väl trevligt när de fotograferar vid tävlingar men då får man välja en bättre placering. Det var inte Täby Ryttarcenter som anlitat honom så de hade inget med det att göra.

Men som jag sa till överdomaren, att det är sånt som händer och så här är det att tävla. Det var bara knasigt att det skulle hända vid vår första start men det är bara att åka ut igen och nu hängde jag på låset till Botkyrkas Påskdressyr men lyckades endast bli reserv….