Hoppa till innehåll

HELGENS ÄVENTYR

Tack mina fina vänner för en härlig helg! Kräftskivepartaj i fredags på Ostra som Johan Petré hade arrangerat. som vanligt en trevlig stämning och härliga människor, kvällen avslutade på Noppes.

På lördagen var jag på trevlig middag och söndagen var det som vanligt full rulle i stallet med massor av roliga lektioner och sist ut var min killgrupp! Då den består av mina goda vänner avslutades kvällen med grillning hos mig! kan summera denna helg som en väldigt bra helg!


Jag älskar bilar och blev överlycklig över att bli hämtad i denna skönhet till lördagens middag!


Johan Petré laddar inför ridpasset! För att ha skolkat flera söndagar red han väldigt bra.


Efter ridpasset gick vi hem till mig och grillade med 13 personer till bordet så fick vi låna lite stall stolar med ner.

Mark, Zara, Roger, camilla & Sofia

tack för en trevlig kväll <3