Hoppa till innehåll

HELGEN OCH NY VECKA

 

Idag har jag haft en kurs i sitsträning. Det är roligt att ha kurs och det var ett glatt gäng som var på plats i dag och jag hoppas de fick lite bättre sits med sig hem! Jag har även lagt upp lite julkurser under boka. Skapade mig dock lite extra jobb när jag lyckades trycka fel och radera bort flera av de tidigare julkurserna jag hade lagt upp. Jag är en tekninsk katastrof!!!! men jag tror jag lyckats maila Er alla som anmält Er och jag har inte lagt upp kurserna igen eftersom de var fulla.
För Er som vill boka privatlektion under julhelgerna är det bara att maila eller ringa. Den 23 och 29 december har jag en privatlektions dag till rabatterat jul -och nyårspris.

I helgen träffade jag Ola som var hemma en sväng från London och filminspelningar. Det var roligt att se honom , det tyckte både jag & bamse.Ola RapaceTidningen Amelias Pepp & tränings del var här för att göra ett repotage om ridning och hade många frågor till Ola och hur han upplevde ridningen som träningsform. Tidningen kommer inte förrens i februari men då får Ni hålla utkik.

I veckan som kommer blir det träningstävling för stjärnhoppargänget på Fonboda och sen är det bara en vecka kvar…

I morgon kommer Ann och då ska Celine och jag träna igen. Ann har inte varit här på 2 veckor så det ska bli jätte kul. I morgon kommer även min hemlige elev tillbaka!!! Kommer Ni håg han som har lärt sig rida och tränat i smyg för att överraska sin tjej. Han har haft lite uppehåll här ett tag men kommer i morgon och det ska bli jätte kul. Jag vet inte om han berättat ngt om sina ridäventyr hemma ännu, måste fråga honom i morgon!