Hoppa till innehåll

HELG & HÄSTAR

Nu har vi haft några dagar med vår nya bekantskap Lizz och hon är helt fantastisk. Så cool och lugn och vansinnigt rolig att rida! Idag fick hon gå på en tur i skogen med trygga Denz. Denz i sin tur fick fortsätta in i ridhuset för lite markarbete med Eva. Jag tycker det är viktigt med ett varierande arbete och att rida över lite cavaletti bommar är ett bra sätt till variation samt att få dem att lyfta på fötterna.


Fina Lizz i hagen

Idag var det Eva som stod för den mesta ridningen av våra fina hästar medan jag höll alla mina söndagsträningar. Det är så lyxigt att ha en delhästägare som Eva!


Eva & Didi

I fredags hade vi programridning i stallet. Jag satt på läktaren och bedömde programmen som de red upp och efteråt hade vi bubbel och lite tilltugg i loungen. Jätte mysigt! Jag trivs väldigt bra på Antuna. Det är bra personal och trevliga stallkamrater och jag gillar att det finns lite folk i rörelse men jag kan ändå ha mitt lilla stall och krypa undan när jag behöver gosa och mysa med mina hästar ifred =) Jag märker också att hästarna trivs väldigt bra och det är viktigt.

… Ludig, suddig bild från vårt stallhäng och senare bilden tog jag från Leenas FB =)