Hoppa till innehåll

HÄST TILL MAGDALENA GRAAF

I fredags var vi iväg för att titta på en häst till Magdalena Graaf inför Stjärnornas hoppning i Ericsson Globe.
Det var en härlig liten häst som passade Magdalena bra! den heter Alec och är 13 år och ägs av Cecilia Karlsson och Catrine Westgaard hjälper dem med träningen.  Alec har gått lite WE vilket jag tycker är kul. WE är en gren som jag tycker ger en allsidig träning för hästen och de flesta hästar tycker att det är väldigt roligt. Efter att ha ha följt med Brian och sett tävlingarna i Portugal så inser jag att det är en ganska svår sport och den är nog inte lika stor och utvecklad här hemma i Sverige. Nu är jag ingen WE expert så jag har inte så stor koll på hur det fungerar här men jag tycker det är roligt att det finns så många här som utövar den och att det är en tävlingsform även i Sverige. Läs mer om WE här

Cecilia, Magdalena och Catrine …å såklart Alec!