Hoppa till innehåll

HÄRLIGT MED TERMINSTART!

Det är kul att terminen är igång igen! Lite semester och andra rutiner är bra då och då för då blir man påmind om hur otroligt roligt jobb man har! hoppas ni också känner så efter era semestrar när ni kommer tillbaka till era jobb.
I morse joggade jag Denz och nu börjar träningsvärken komma smygandes, helt otroligt efter sån fjuttig ridning som jag gjort dessa två dagar. man kan ändå konstatera att ridning är en bra träningsform så nu inväntar jag otåligt att mina sommarkilo ska bli ivägskrämda! Dem syns inte så mycket men det är lite tight att få brallorna över rumpan ;)

kvällens lektioner har varit inriktade på teknik och lösgjordhet vilket får bli temat för den här veckan. Det är många av mina elever som, precis som jag, tagit ridledigt över sommaren och då kan lite skrittjobb vara en skön start på terminen. Skrittjobbet är också ett bra sätt att hinna med att verkligen känna vart hästen sätter sina ben, hur mkt den tvärar osv
Dagens övning var att rida volter vid varje bokstav på långsidorna och där emellan tagen bakdel. Hästarna såg fina ut och det var en nyttig övning för mina elever.


Didi & Fritz