Hoppa till innehåll

HÄRLIGA PORTUGAL OCH SNART SIHS

Hemkommen efter några roliga och inspirerande dagar i Portugal hos Nuno Ticao. Den här gången följde 6 av mina elever med ner och det har varit en rolig och lyckad resa. De flesta passen red dem för Nuno men även några pass för mig. Det är ett kul samarbete och under februari och mars kommer det finnas fler tillfällen för er som är sugna på att få följa med. Jag kommer skriva mer om detta och även lägga upp bilder men just nu ligger den största fokusen på Stockholm International horse show och årets deltagare i Stjörnornas hoppning! ELVA DAGAR KVAR!!!! Helt galet vad tiden rinner iväg och jag lovar att det kommer bli en bra och spännande show. I år har vi flera nybörjare än något år innan och även om de har gjort en fantastisk resa så är det klart att det fortfarande svajar lite här och där…

Som jag nämnt håller hemsidan på att byggas om och även mitt bokningssystem så inom kort kommer det bli så mkt bättre med bilder och att boka lektioner online jag hoppas på att premiärdatumet för sidan blir den 2 december! Återkommer när jag vet mer hur det går. Nu ska jag upp till stallet för en lektionskväll och jag lovar att mina elever kommer få en liten utmaning ikväll, som jag är säker på att de kommer gilla….