Hoppa till innehåll

GOTT NYTT ÅR!

Två SATS besök senare och en ganska juste träningsvärk! Men, största träningsvärken kommer nog från ridningen faktiskt?! Efter att tagit lite ridledigt över jul, har jag nu motionerat flera av hästarna/dag och det i samband med att börja träna… det känns! Men det är ganska skönt att ha lite träningsvärk och komma igång. Nu börjar även vårens tävlingar poppa upp i TDB och återigen gäller det att vara snabbast att trycka på anmäl. Årets första tävling är redan full innan man ens hunnit andas.
Jag har också precis anmält mig till alla vårens Eva Karin träningar på Täby och måste nu bestämma mig för om jag ska fortsätta åka med Denz eller om det får bli Lizzan som följer med. Förutom träningarna på Täby så försöker jag åka varannan vecka till Kolbäck och träna för E-K så på något sätt får jag nog med dem båda i träningsschemat.

Idag har jag haft ett jätte bra pass med Denz som kändes riktigt fin. Jag har lite problem med bytena till höger och speciellt om jag försöker lägga flera byten på diagonalen. Jag känner att han kränger lite så jag hamnar snett och blir lite ostadig i själva bytet och jag fick det mer bekräftat när Jennie satt upp och gjorde några byten. Det är så bra att kunna hjälpa varandra och också kunna stå på backen och se vad det är som sker för att bättre kunna lösa problemet. Nu blir det lite fokus på bytena under en period och sedan försöka att kvala upp honom i MSVB. Jag ser fram mot träning och tävlings säsongen 2013!

 

Gott nytt år till alla mina bloggläsare!