Hoppa till innehåll

FREDAG

 

Har haft en riktigt bra dag idag..
På morgonen red jag Celine, det är mest skritt just nu men ändå! Under tiden red min elev Anna på Bamse, som såg jätte fin ut. Det är synd att han blir så spänd på tävling för det är en snygg häst med bra rörelsemekanik. För några år sedan startade jag någon MSVB:4 med honom men han tyckte domaren var bland det läskigaste han sett. Nu är han ioförsig lite äldre och lite lugnare så vem vet, kanske ska ta ut honom på något framöver eller låta någon av mina elever starta honom?!
Sen blev det fika mys med Jenny och Carolina Gynning som äntligen tagit sitt körkort! Det var jätte kul att se carolina igen, det var ett tag sen. Carolina är ta mig sjutton snygg i allt tom en gravidmage =)
Missa inte att rösta på Jenny och “The Queen” i melodifestivalens tredje chansen. Klicka här för att rösta.
Sen stressade jag vidare mot Antuna där vi (jag, ID Horses och Lena Bredberg med hjälp av duktiga Annsan) för fullt planerar att lägga några MSVC tävlingar genom Stora Wäsby Fältrittklubb så håll utkik i TDB, snart släpps anmälan till första tävlingen som är den 31 mars.
På em tränade jag med Denzel för Bruno da Silva som kom till Antuna. Jag fick riktigt bra hjälp och tips hur jag ska rida för att han ska komma upp mer i formen och bli kvickare fram för mina hjälper. Jätte kul! Bruno började med att själv sitta upp på Denz, det var nyttigt att se och Brian filmade så jag ska se om jag kan få fatt i det klippet och lägga upp här.
I morgon blir det ett pass till för Bruno.
Trevlig helg!