Hoppa till innehåll

FREDAG – EN BLANDAD KOMPOTT

Missade ännu en helgs tävlingar pga denna envisa bihålsinflammation…. Trist!!!
Men hann med andra mindre ansträngande aktiviteter. I fredags fm kom Hanna och hennes vän Sonja och Midde fick en ny kompis! De var så söta!!! men jag vill verkligen understryka att barnvagnar inte hör hemma i stallet och att även den snällaste häst kan bli rädd och hoppa framåt, så… Don´t try this at home!!!

Det var ett ostadigt väder i fredags men det börjar bli varmare och nu känns det att det är vår. Det finns mycket mysigt med våren men även mindre mysiga ting som kommer fram! (Eva skrolla ner och bort annars kommer jag inte se röken av dig här ute och så vill jag ju inte ha det =) !!!! – det var lååååångt från stallet!)

Den här tog ett fredagsbad i lilla dammen vid mitt hus, huuuu!

 

Den här synen var mycket trevligare…


…. ja kanske inte blev riktigt lika vackert på bild, men det var en stark och väldigt fin regnbåge.

På em hade jag lektion där de flesta av dem fick prova att rida på kandar och så här trevligt såg det ut när malou red Sacke

 

{youtube}NxwdXVMY48A{/youtube}

 

På kvällen blev jag bjuden på middag hemma hos min goda vän Sandra och fick lite mystid med min gudson Trolle. Han är världens finaste men var inte helt nöjd när han insåg att jag kom själv och hade lämnat Fritz hemma. Det tog ett tag innan han tyckte jag var okej igen men sen fick jag en stor kram som gjorde hela mitt hjärtat varmt =) Efter middagen hade vi kanin jagar jakt för de skulle in i buren och sova och det var de inte helt överens om. Men de är ganska fluffiga och gulliga.