Hoppa till innehåll

FOTO AV ROLAND THUNHOLM

 

Idag har jag haft en kontorsdag, vilket inte har gjort något alls med tanke på regnet som öst ner utanför. jag gillar regn, när man sitter inomhus, det är ganska mysigt. Förutom det sedvanliga kontors fixet har jag även fortsatt med bokskriveriet och skickat in vilka bilder som jag vill ha med. Det tar mycket tid till att sortera och välja ut. Det har blivit många fina bilder och som innan är de tagna av Roland Thunholm. Här är några som är jätte fina men som får hamna här istället för i boken. Tack till Anna Bredberg och Dick som har modelat! Även min fina vän Pam fick kasta sig hit för en mys bild med Didi. Tack =)

 

Galopp på ängen med Didi & Denz

Bamse & Anna i galopp på utebanan

Bamse & Anna

Dick & Celine

Pam & Didi

…Mera Pam & Didi