Hoppa till innehåll

FÖRRA VECKAN TILL NU…

Det är mycket packande nu så jag blir lite efter… Så här kommer lite mer uppdatering från förra veckan.

I tisdags var jag och Didi och tränade för Per. Det gick verkligen super bra. maria som var med filmade så jag ska bara ladda ner så lägger jag upp klippet.

I onsdags hade Johan Petré ett event åt Club Med på sture Compagniet som jag och Jenny gick på. Det var super trevligt och efteråt gick jag, Jenny, johan, martin och Peter och åt en god middag.


Johan & Tony Irving på dansgolvet.

Martin Melin & Peter

På fredagen var jag hos Jakob & Lisa Stadell på sommarpub och firade Jakobs födelsedag. Naturligtvis blev det fotbollstittande och tänk att så många människor får plats i ett så litet rum! Träffade bla Björn (Bengtsson som red och tränade för mig inför stjärnornas hoppning 2011) som jag inte sett på ca 2 månader. Det var jätte kul att se honom men tyvärr hade han brutit benet under en provfilmning och hoppade nu på kryckor. Inte kul!
Även Jakobs kusin David var där med sin fru (de har precis gift sig, stort gratts!!!) både han och Jakob hjälpte ju mig att bygga sadelkammaren när jag flyttade till Vällsta så nu försöker jag få dem att hjälpa mig fixa lite även på Antuna! Får se om jag lyckades??!!! =)

Jag har även som vanligt haft mina elever och kört lektioner under helgen och så här fin var Lanz när Anna W pimpade honom med sitt träns i fredags

och idag har jag haft en lektion med Sofia Wistam som red Sacke.

… Underbart fint kort på sofia & sacke!

I morgon blir det återigen en träningsdag för mig och Didi borta hos Per på Arphus. Sen kan ni säkert lista ut vad jag gör resten av veckan???!!! Just det! PACKAR!