Hoppa till innehåll

FLYTTLASSET HAR GÅTT

Hej allihopa!

Jag fick äran att gästblogga lite hos Anna då hon haft fullt upp. Kul tycker jag och hoppas att även ni ska tycka det!

Nu i helgen så har Annas hästar fått flytta till deras nya hem på Antuna Gård. Det har varit fullt upp men tack vare många underbara själar som hjälpt till så har det ändå gått relativt smärtfritt. Gissar att det är fler än mig som är trött och har träningsvärk idag. En stjärna i kanten för Susanne och Isabelle som red över Lanz och Midde! Bra gjort!

Hästarna verkar trivas i sina nya boxar. Lanz står för tillfället i “trä-stallet” men ska snart få flytta till en box hos sina kompisar. Mirr har fått följa med men är nog lite förvirrad. Just nu är hon lös i stallet och får bekanta sig lite, men jag tror att även hon kommer trivas bra och känna sig hemma i nya omgivningarna snart! Anna har inte hunnit uppdatera hemsidan med ny info än så för att ni ska kunna hitta till hästarna och nya stallet så kommer här en liten vägbeskrivning:

Från Stockholm, E4:an
Sväng  av vid Infra City och sväng vänster under motorvägen. Ta sedan höger i rondellen och sväng höger igen mot Eds Kyrka. Därefter är det bara att följa skyltar mot Antuna på vänster sida.

Från Stockholm, E18
Fortsätt förbi Vällsta Gård, efter Eds Kyrka svänger du nästa höger. Vid t-korsningen svänger du höger och följer sen skyltar mot Antuna.

Hoppas att det ska gå bra att hitta och att ni kommer trivas bra i nya stallet!

Vid pennan,

Ammi