Hoppa till innehåll

FINA HÄSTARNA

Idag har verkligen alla hästarna gått bra!!! Denz och jag åkte till Eva Karin och tränade, vi fick jätte bra hjälp med Slutorna som jag tycker är krångliga med Denz. Speciellt höger Slitorna. Där känner jag att jag hamnar över till vänster och får problem med att kunna vara effektiv i ytterskänkeln utan att klämma och Denz har svårare att jobba med sitt vänstra bakben. Men efter att ha tragglat en stund och varierat mkt med öppnor och volter så blev de ändå ridbara tycker jag. I övrigt kändes han jätte fin och det är kul när Eva Karin ser en sakta men säker förbättring! I morgon tävlar vi MSVC på Järfälla!

Lizzan tog jag en premiärtur med på utebanan och jobbade mkt tempoväxlingar i travboch galopp. Underbar häst! Ren ridglädje!!!!

Avslutade kvällen med att sitta upp lite på Didi och hon ger också så härlig ridkänsla. Tyvärr tycker jag hon ser lite trist ut nu och det är dags att fodra upp och ge mer B vitamin för jag tror pälsfällningen har tagit lite på henne. Jag ser det på Bamse också han är en liten tunnis just nu men han gillar nog det för han blir extremt nöjd och glad över all extra mat han får just nu :)

 

älskar att det äntligen blivit varmt!!!!