Hoppa till innehåll

FINA HÄSTAR

I kväll har jag lagt fokus på att sammanställa det sista inför en föreläsning jag ska hålla i morgon. Det ska bli jätte kul och jag känner mig laddad. Föreläsningen handlar om hur det är att driva hästföretag och ska hållas för gymnasieelever som har en inspirationsvecka denna vecka.

Helgen har varit trevlig och i lördags hade jag ett härligt tjejgäng här som red innan de skulle vidare på middag och bastunas, jag hoppas de hade en trevlig kväll. Min kväll bestod av middag med härliga vänner!

ridmässigt så lever jag fortfarande på hur bra det gick med Lizz när vi var hos Per i torsdags och idag tränade jag på hemmaplan för Ann. Lizz kändes fin idag också. Eva tömkörde Denz som travade fantastiskt fint.

En av mina elever frågade mig förra veckan om jag red verksamhetshästarna och ja, det gör jag mellan åt. Inte lika ofta som de jag tävlar men under perioder och då får de gå lite mindre i verksamheten. Bamse har jag precis haft en sån period med men han har först och främst fått skritta ut och fått lufsa lite i skogen. Han var så tunn efter sommaren och han är ändå 17 år, så han fick vila lite och äta upp sig. Nu är han rund och go’ och laddad med överskottsenergi! Jag satte upp Magnus i början av förra veckan för då var han alldeles för pigg för min smak! Dags för Bamse att gå till baka till sitt jobb dom han verkligen älskar, han strålade av lycka på torsdagen och fredagens lektion, jag blir alldeles varm i hjärtat. Han är en härlig och fin häst, jag har själv tävlat honom till MSVB:4 och han har även tidigare både tävlat hoppning och deb fälttävlan. Försöker ladda med ett klipp från 2012  där jag rider ett WE program här på Antuna när ID Horses hade en programträning och Brian övertalade mig att rida med!

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=6T9cnbGSU5E&sns=em