Hoppa till innehåll

FALSTERBO DAG 3

 

Idag har vi njutit av GP dressyren där Patrik Kittel vann över bla Anky och hennes fantastiska Salinero. sen hejade vi på Roffe och svenska hopplaget där de kom på delad 2:a plats (med Frankrike) och Tyskland tog guld. Lite bilder från dagen…

Här kommer några bilder från gårdagens after ride, där vi bla åt en härlig skaldjurstalrik


Caroline med den fina skaldjurstalriken


Jenny


Sandra, Pam & Caroline


Jag & Mårten


Mårten, jag, Caroline, jenny & Roffe

En rolig kväll med massor av möten med trevliga människor. Jag sprang bla på Märit som jag inte träffat på länge och det är faktiskt genom henne jag lärde känna Mårten när hon red min häst “Mange” (Con Man) på 6-års breeders nere i Flyinge 2002. det var jätte kul att träffa henne igen det var alldeles för länge sen sist! Hon hade varit nere med en kvalhäst. Hon har också en blogg klicka här så kommer du till den.
I kväll kastade jag och Sandra in handuken och tog en lång promenad nere vid havet istället för after riden, det var ganska skönt. Nu blir det skönhetssömn och i morgon tänkte vi starta dagen med ett Folksam seminarium där bla Pether (Markne) ska prata om träningsmetoder utan ridning. Återkommer……