Hoppa till innehåll

FALSTERBO DAG 1

 

Nu har jag tagit några dagars ledigt och åkt ner till Falsterbo. Jag får komplitera med bilder och text om vårt VM vid senare tillfälle för jag väntar in filmklipp och bilder som jag tänkte lägga upp. Men tack till alla som deltog och Ni som kom och tittade och bidrog till att det blev en trevlig dag. men som sagt återkommer och då även presenterar vinnaren i årets VM!

Nu tillbaka till Falsterbo…
I tisdags innan Jenny och jag åkte ner passade vi å att se Robyn i Helsingborg när hon spelade på Sofiero. en jätte fin picknicpark som fylldes av 10000 människor som poppade till Robyns alla bra låtar.

i onsdags kom vi ner till Falsterbo och påvägen hämtade vi upp Caroline. Caroline hade dock blandat ihop sina avgång och ankomst tider och försökte flyga från Stockholm samma tid som hon tidigare sagt att vi skulle hämta henne i Malmö. Nu hade hon en  sån tur att SAS fixade in henne på planet som gick efter så hon kom ändå ner till Malmö och behövde inte lägga en peng i mellanskillnad, trots sitt misstag! SAS imponerar!
Vi missade dock onsdagens tävlingar. På kvällen gick vi till Rögeriet och åt en jätte god middag och fick sällskap av Rolf-Göran som laddade inför torsdagens hoppning. En mkt trevlig första kväll i Falsterbo.


Jenny & Caroline


Jenny, Caroline & Rolf-göran Bengtsson


jag & Caroline

 
Jenny, Caroline & jag

Vill Ni läsa mer av vad som händer under Falsterbo Horse show besök deras hemsida genom att klicka här.