Hoppa till innehåll

EVAs & MIN FINA DIDI

 

Idag har jag och Didi tränat tillsammans för första gången och då för för Anna Hammarlund. Ann brukar komma och hjälpa mig på måndags eftermiddagar. Idag hjälpte hon mig rida Denzel medans jag for bort för att rida Celine och sedan tillbaka för att träna med Didi.
Didi är en underbar häst och ger mig så mkt ridglädje. Ja, Ni vet ju hur de där underbara sekunderna, när sakerna sitter på plats och stämmer, känns. Att rida henne är som flera minuter av den känslan, ja det är nästan som om det är sekunder istället där det inte stämmer. Nu menar jag inte att hon går helt fantastiskt och korrekt hela tiden, det är mkt vi har att jobba på och främst behöver hon bli starkare.  Jag vill bara genom den förklaringen försöka beskriva den lycka jag känner när jag rider henne. Ja, Ni ser ju själva att vi har mycket att jobba på…..

 

 

{youtube}lR1L-Oh7zZ4{/youtube}