Hoppa till innehåll

EN UPPSKATTAD PAUS…

… som sagt helg!


Såhär såg min lördagslunch ut. Lite champagne piffar upp det mesta?!

Jag tror det är viktigt att stanna upp i bland och ta en paus från det man håller på med oavsett om det är hästar eller ngt annat. Man måste ladda batterierna i en annan miljö då uppskattar man nog det man gör mer.
Jag fick en överraskande paus i helgen när jag blev bjuden till Yasuragi på Hasseludden.
Det är alltid skönt med spa. Yasuragis koncept är Japanskt och alla knallar runt i samma morgonrockar vilket känns lite humoristiskt och knasigt. Jag förstår konceptet och de har ju många konferensgäster där man ofta brukar försöka skala bort “arbetsrollerna” och alla ska hamna på samma plan. Men jag blir ändå lite full i fniss när alla hasar runt likadana och allvarligt, vill man se alla i morgonrock? Speciellt när man ska äta????  Förutom morgonrockshysterin är det mysigt och lugnt med fantastiskt god mat och deras “varma utomhus källa” med blick ner över vattnet är en idyll i vinterkylan. Speciellt i går kväll när snön började falla ner… Där har de verkligen lyckats.
En härlig lödag där jag blev bjuden på en mysig dag med brunch på Kung Carls bakficka och en Yasuragi kväll med god mat och gott vin. Jätte mysigt och tack så mycket <3

och idag hade jag mina lektioner med assistent Fritz på plats

och mina hurtiga elever som skrittade ut innan lektionen i snöyran

Men bäst idag!

Christer som oväntat kom förbi med en tårta! Tack också för alla sms och FB gratulationer, då känns det genast mer ok att bli ett år äldre…