Hoppa till innehåll

EFTERLYSER SOMMAREN!

Vad hände med sommaren? Jag efterlyser solen!!! Som tur är har jag efter flytten hunnit vara iväg lite så jag har i alla fall sett att den finns där någonstans även om den inte för tillfället lyser över Sverige!!!

Nu har jag och hästarna börjat komma i ordning och vi trivs alla jätte bra och jag hoppas att Ni som kommer hit för att träna också kommer att känna så.
Jag har ju lite att uppdatera så jag får ta lite i taget. Men i korta drag har det varit en bra första månad på Antuna.

I början på Juli var jag och Jenny på fest hos Pether och Per på deras fantastiska Arphus.
Samma helg hade jag även en kurs för SEB vilket alltid är lika trevligt och därefter var det min, Jenny och Carolines årliga mini semester tillsammans nere i Falsterbo (där skymtade faktiskt solen!!!) Även denna gång var jag först nere i Helsingborg och besökte Jennys mammas fantastiska klädaffär där jag alltid shoppar ihjäl mig! så mycket snyggt! Om ni är i Helsingborg MÅSTE ni besöka Lady Line.
När jag kom hem därifrån så fick jag besök av Lotti och Pelle. Super mysigt! Sen jobbade jag några dagar för att ta en ny liten semestertur och nu är det jobb några dagar till och mot helgen en ny liten tur och sen tänkte jag ha semestrat klart!

På fredag tänkte jag och Lars göra en premiär tur med vår lastbil och  försöka komma iväg till Vingåker och träna för Bruno Da Silva som äntligen är i Sverige!!! Jag fick så super bra hjälp med Denz sist han var här så nu tänkte jag ta med Didi och hoppas på att han kanske snart kommer igen så jag kan träna båda hästarna för honom.

Under veckan kommer jag också skicka ut all info gällande höstens säsongsstart och de fasta lektionerna är igång igen den 6 augusti! Ni som ridit onsdagar 19.30 kommer nu rida kl 20.00 och det finns några lediga platser kvar i fåtalet grupper, så maila eller ring mig för mer info. info@ap-ridutveckling.se

Återkommer med mera uppdateringar och hur det var i Falsterbo såklart!!!!