Hoppa till innehåll

DENZ

I fredags var jag iväg för att äntligen träna för Eva-karin Oscarsson igen…
Jag tränade mkt för henne förut men eftersom jag alltid åkte till Strömsholm blev det knappt om tid. Det var både nyttigt och roligt att träffa henne igen och vi fick göra mkt basic men också dessa rackarns svåra galoppslutorna som jag har så svårt för tillsammans med Denz. Ibland är det som att styra runt en ångvält och jag kämpar verkligen för att han ska bli kvickare och lättare att vända, så den övningen vi fick göra var super bra för oss.

Som jag brukar säga så tycker jag att hon är en fantastisk tränare. Hon är väldigt rak och tydlig och släpper inte igenom ett enda slarvfel. Men när hon väl säger bra, ja då vet jag att det verkligen var bra!
Maria filmade lite men jag såg nu att överföringen till youtube misslyckades. Jag får göra om och göra rätt och lägga upp senare.
Istället lägger jag upp ett klipp från när Brian hjälpte mig med Denz. Det är bra att ha honom att tillgå när jag behöver lite hjälp, han har lite mer styrka än mig och är duktig på bla dessa slutor som jag inte är lika bra på så det blir en bra hjälp för mig.

{youtube}lTKl-gBHE2w{/youtube}

Här får Eva lite hjälp av Brian

{youtube}1vCCnfEiJz8{/youtube}

Här är ett klipp från oktober förra året när jag tränade Denz för Hubertus, tyvärr hade jag varit slarvig och åkt ifrån min hjälm!

{youtube}4gMrILotKR8{/youtube}

.. mer Denz, nu en träning för Jenny Larsson oktober förra året

{youtube}ivBvadQfLVU{/youtube}

…och från tidigare i år när Bruno var här i mars

{youtube}V2J6zbYHRw0{/youtube}