Hoppa till innehåll

DEN VIKTIGA STALLFIKAN

Härom dagen var Nina och Felicia förbi stallet. Nina tar ofta med sina fantastiska bullar.
Stallfikat är en viktig del av stall livet. För många är ju hästen en hobby och det innebär också att man tar sig tid till att umgås med andra som har samma intresse och även ger sig själv tid till att koppla av.
Jag tycker det är trevligt när mina elever dröjer sig kvar för en fika. Ett stall med god stämning är värt mycket.
Som på alla platser är det även i stall lätt att man trillar in på att prata om andra när man kanske inte riktigt känner varandra och försöker hitta något som binder en samman. Tänk på att tala snällt om varandra på stall fikan, det är lätt att trilla in och prata om andras ridning och sätt att vara, kom då ihåg att man kan bara göra sitt bästa och man kan bara rida så gott man kan. Tänk vad glad man blir av en komplimang eller ett hjälpande ord på vägen eller att någon sagt några fina ord …..
Själv blev jag väldigt glad när jag fick ett samtal häromdagen som avslutades med att säga att min blogg var rolig att läsa. Det tackar jag för, det var jätte roligt att höra!

“Vänlighet är svårt att ge bort, för den kommer alltid tillbaka”
Dalai Lama

Här är några av mina duktiga elever…


Kerstin & Sacke


Cecilia & Lanz

Eva & Denzel

Litet filmklipp från söndagens lektion på ängen:

 

 

{youtube}KdN1mRhEyO0{/youtube}

{youtube}2OesXHPQMXQ{/youtube}

Jag har nog världens snällaste hästar!!!! =) =) <3 <3 <3