Hoppa till innehåll

DEADLINE NÄRMAR SIG

Just nu går mycket tid åt till att slutföra och sammanställa text till min bok. Jag har deadline den 1 september så det börjar kännas riktigt ont om tid nu…. Roland Thunholm skulle ha kommit i fredags och vi skulle tagit resterande bilder, men vädret var för osäkert. Nu håller vi tummarna för tisdag och behöver några ridandes fotomodeller. Kan du tisdag fm? Hör av dig!
Nästa vecka kommer också vara en skrivande vecka så det blir inte lika mycket tid till bloggen, tyvärr.

Didi har boat in sig bra under veckan och det har blivit lite igång joggings pass. Hon ger en fantastisk ridkänsla och det är en fröjd att rida henne. Lika possitiv och framåt som Celine och lika smidig och graciös som Denzel. Hon kommer bli en rolig arbetskamrat.

Denz och Celine har känts jätte bra under veckan och nu har jag anmält till tävlingar. Den 4 sept blir det allsvenskan Div 1 på Hogsta för mig och Celine och sista helgen i september tänkte jag åka till Vansbro meetinget med Denz. sen är det såklart lite tävlingar både före, mellan och efter. Kanske, kanske blir det någon start med Didi också men tänkte hålla fokus på Celine och Denz nu under hösten i första hand.

…. Ni har väl inte missat helgens dressyr EM? Nu är svenska laget kvalat till OS!!!!