Hoppa till innehåll

DATA TIPS MOTTAGES

Tips på dator? Måste nog byta ut min den är utarbetad!!! Så idag har jag hastat till affären och shoppat ett externt minne så inte allt går förlorat! Den dör efter ca fem minuter och säger att batteriet måste bytas ut :(

därav mitt bloggbortfall och nu sitter jag och knåpar via Iphonen!

den här veckan blir full av massa roligt… I morgon börjar det roliga vårprojektet som jag alldeles snart ska berätta mer om! Nu har vi även påbörjat vår jakt på årets stjärnhoppare och på torsdag åker jag och Fabian till Göteborg för att träffa Mountainhorse och se vilka kläder vi ska sätta på båra stjärnor i år!!! Spännande…

till helgen åker Denz och jag på årets första tävling och på onsdag tränar jag & Lizz för Eva Katin i Kolbäck! Rolig men fullspäckad vecka och någonstans där måste en ny dator köpas in :)