Hoppa till innehåll

Dags för vilodag

I dag har hästarna fått vila och det innebär att det även blivit en ridfridag för mig också. jag försöker låta dem jobba två dagar, jogga en och vila (det kan vara att skritta ut eller en prommenad vid hand eller bara en skrotdag i hagen) den fjärde dagen. Då får både hästarna och jag en chans att återhämta oss. För att bygga muskler behövs också lite vila.

Idag har jag passat på att köra lite privatlektioner och umgås med min vän Linda. Vi tog en lång lunch, hann umgås ordentligt och avslutade med att strosade i lite affärer, en väldigt mysig dag.

20140507-002836.jpg

I morgon är det fredag och jag har ett roligt möte samt träning med hästarna för Anna att se fram mot. På lördag ska jag träffa Marathon kompisarna och ta en löprunda, kommer kännas i kroppen….