Hoppa till innehåll

BRUNO DA SILVA

…. har inte riktigt hunnit med att uppdatera men kan tänka mig att flera av er har semester och bättre för er än att läsa min blogg :) :)
När terminen sätter fart igen den 6.e aug så lovar jag bli bättre på att uppdatera och också lägga upp alla kort från sommaren som jag lovat!

Jag har ett riktigt bra rid flyt just nu och hästarna känns riktigt fina! Didi och jag var i Vingåker i fredags och tränade för Bruno Da Silva, vår portugisiska tränare. Han är verkligen super duktig och det är så typiskt att han bor i Portugal och jag inte kan träna så ofta som jag skulle vilja för honom.
Jag fick riktigt bra hjälp med Didi och sist jag träffade honom jobbade vi mkt på att jag skulle öka steglängden men behålla tempot vilket jag hade jätte problem med (kanske även vissa översättningsproblem också, då det ibland kan vara svårt nog att få till ngt även om instruktionerna är på svenska….) men nu hittade jag det riktigt bra med Didi och hon kändes jätte fin!
Det är en riktig utmaning att rida dessa Lusitano hästar och även om det är väldigt kul så är det lite olikt våra svenska halvblod, men jag känner att jag har mkt nytta av den ridningen när jag kan ta med den över till mina hästar om ni förstår vad jag menar?! Det var precis det “tänket” jag försökte ha när jag red Didi för Bruno.

Här är ett klipp på den fina Lustitano hingsten som jag blev så kär i när jag var i Portugal tidigare i våras. ( Jag vet att man ska alltid bära hjälm men denna gång kom min tyvärr på vift!)

 

{youtube}HIQxYBuJpcs{/youtube}

… och här är klipp på mig och Didi, dock lite luddiga men lite syns!

{youtube}NZj4dUiX50A{/youtube}

{youtube}p9hSkIRrj1g{/youtube}

Tack Christer som följde med och hjälpte mig och såklart var Fritz med på vår roadtrip!!!