Hoppa till innehåll

BRA START PÅ VECKAN!

 

Måndag och veckan har börjat bra!
Startade morgonen med att rida Celine. Det är ju bara skritt jobb just nu men jag är ändå ganska glad över att få sitta på henne igen så just nu är varje dag ett steg framåt och jag håller fortfarande tummarna. Hon är i alla fall pigg och glad och världens snällaste att ha att göra med..

Därefter hade jag lektioner och sedan njöt jag lite av dagen för att på em åka till Antuna för att träna med Denzel för bästa Ann Hammarlund. Han var jätte fin idag och det kändes så kul. Vi har ju mkt att jobba på och för att vara helt ärlig är vi kanske inte riktigt där vi borde för att genomföra ett bra och korrekt MSVC program men någonstans måste man ju börja och nu är vi anmälda till tävlingarna på Antuna den 31 mars så då har vi lite riktlinje på vad vi ska lägga fokus på kommande veckor.

På tal om tävling så hittade jag ett gammalt klipp från 2009 när jag och Kuro tävlade. jag saknar honom…

 

{youtube}bmf9ItCe01s{/youtube}

 

När jag kom tillbaka in i stallet efter ridpasset stod min gode vän Timo i stallet. Det var kul för jag har inte sett honom sen sist vi var och tränade för Hubertus, min tyske tränare, som nu faktiskt kommer igen helgen den 23-25 mars. Det ska bli kul för nu var det ett tag sen sist. Jag brukar ta med och träna både Celine och Denzel när han väl är här men denna gång får det bli endast Denzel och det ska bli roligt att höra vad han har att säga om oss nu.
Jag ska verkligen ta god tid på mig när jag åker denna gång för jag brukar alltid åka vilse och komma med andan i halsen…
Träningarna brukar hållas vid Don Primero Dressyr stall via min C-Tränar kollega Siv och det ligger ut mot Nynäshamn och sist lyckades jag trassla bort mig och hamna mot Värmdö. jag vet…. Ska fokusera på att läsa dem där vägskyltarna, de har faktiskt en poäng!
Timo förknippar mig säkerligen med kaos och naturligtvis lyckades jag trassla till det även idag för när vi kom in i boxen så hann jag inte hejda Denzel förrens han dök ner i krubban och naturligtvis fastnade med kandaret och drog sönder både det och demolerade krubban, vilken jag med lite våld och en hammare  lyckades något sånär laga med Timos hjälp. Som tur var så gjorde inte Denz sig illa.
I morgon tänker jag återigen åka och titta på när Sandra tränar för Hanchen och sen är det lektions kväll här hemma.

Sov gott!