Hoppa till innehåll

BRA START PÅ NY VECKA

I går blev en väldigt bra start på den nya veckan med en dag där det kändes som om jag verkligen hann med allt av det jag ville hinna med under dagen! På fm hade jag några lektioner och efter det åkte jag och Nettan till gymmet och tränade och sen red jag både Lizzan och Denz och Eva joggade Didi. Senare åkte jag till Uppsala för att hälsa på min vän Kim som jag pinsamt nog inte sett på några år!!!

Hästarna kändes jätte fina och Lizzan var som alltid pigg och glad medan Denz grymtade lite men kom loss riktigt fint mot slutet. Jag höll mig till planen och jobbade lösgörande arbete med mkt galopparbete för Denz.

och statistiken på gymmet börjar faktiskt se bättre ut…

 

Kim är en kär vän från Motala och vi delade många tonårsupplevelser tillsammans och vi delade även lägenhet under en period. Det var en trea med hemska limegröna köksskåpsluckor som gav riktiga rysningar men vi aldrig kom oss för att måla om. Kimman var super allergisk mot min Norskaskogskatt som var en riktig hårboll och gärna smög sig in i hennes rum. Hon flyttade upp till Stockholm i ungefär samma veva som jag och senaste åren har hon och Kalle bott i Uppsala. Det första jag möttes av när jag kom in i deras hem var Kimmans trolltavla! Vi var inte alltid överens om denna tavla men jag fick ge med mig när vi bodde ihop då hon prompt ville att den skulle pryda vår hall, vilket den även gjorde nu i deras.

Det är härligt med “gamla” vänner och vi hade en mycket trevlig kväll.

Och tack Kim & Kalle för tårta på sängen och fin sång på min födelsedag =)

 

Och tusen tack för alla facebook gratulationer och sms!

Jag har haft en jätte trevlig födelsedag idag och dagen förgylldes av ett ridpass på en av stallets fina Lusitano hingstar. Jätte kul och som vanligt jätte svårt men jag har ju bestämt mig för att jag ska lära mig, det är min hobby =)