Hoppa till innehåll

Bloggen: vår nya Bugatti

Första dagen med Bugatti. Vilken pärla! Han har varit så snäll och cool och bara funnit sig i att det här nu är hans nya hem. Jag har för första gången i hela mitt liv hastat mig iväg för att köpa lösviktsgodis, till en häst!!!!! Vi tog det lugnt och försiktigt idag och lät honom bekanta sig med både mig och Eva och joggade lite i ridhuset. Löva tittade storögt på Bugge och undrade vad det var för märkvärdigt med honom, så han fick mängder med extra pyssel för att inte känna sig bort prioriterad. Även Lizzan fick lite frisering och pyssel men hon verkar för övrigt väldigt nöjd med att få en så snygg ny granne. Det kommer bli super skoj och jag har redan kastat mig över TDB och anmält till tävling. Jag tänkte att vi ska göra premiär redan till den 25 april och jag håller tummarna för att Löva är i gång igen till den 14-16 maj för tävlingarna på Segerstad där planen är att göra de två MSVB kvalen vi behöver för att starta George.  Å vad roligt att snart vara igång och tävla igen! 

Det är Rebecca Mauleon som har ridit och haft Bugatti till försäljning och nu har de startat upp en egen verksamhet i Nykvarn vid Taxinge slott. Rebecca har tidigare varit hos Pether och Per och red faktiskt Denz en del när Eva och jag tog semester för något år sedan och Denz fick åka till Per Sandgaard i tre veckor. Kul att, lite otippat, springa på Rebecca igen. Hon är en skicklig ryttare och väldigt noggrann och bra med hästarna och väldigt servicemindig. Vet du inte vart du ska lämna din häst på tillridning/försäljning så kontakta Rebecca. 

 Vi pratade även om att ta dit några av mina hästar och göra ett sommarläger på några dagar i början på juli och även några dagar i augusti. Jag återkommer….

Här är en fin bild på Rebecca och Bugatti som jag snott tills jag hunnit ta egna. Jag somnar väldigt lycklig i kväll. Sov gott!