Hoppa till innehåll

Bloggen: Välkommen 2015

Årets sista dag….
Hur har ert år varit?
Mitt 2014 har varit ett riktigt bra år och jag tänker fortsätta in i 2015 med samma känsla.
Jag började dagen på bästa tänkbara sätt med en lektion och lite nyårsfika i stallet.

IMG_9116.JPG

IMG_9130.JPG
Sen hängde jag lite med knasiga Mirr! Hon är en så härlig liten katt. När jag först träffade henne 2010 var hon en skygg strykkatt och jag efterlyste en ägare bland alla grannar runt om men ingen visste vart hon kom från. Plötsligt en dag så hoppade hon upp i mitt knä och la sig och började spinna och från den dagen så har vi hängt! När jag skulle flytta från Vällsta, där jag bodde och hade verksamheten innan, så tog jag med henne och var lite rädd att hon skulle traska tillbaka men hon trivs nog med mig för hon är fortfarande här, vilket jag är väldigt glad för!
Njut av årets sista dag och ladda för årets första. Gott slut och gott nytt år alla mina läsare och tack för att ni läser min blogg.

IMG_9128.JPG