Hoppa till innehåll

Bloggen: väldigt bra avslut på veckan

Vilket bra avslut på veckan! Min och Lövas andra start och vårt andra kval avklarat! Känns så kul, det är en sån fin häst! I dag red vi ihop 64,57% och nu ska jag leta MSVB starter! Jag har så bra support och hjälp i min tränare Anna Hedbys och hon hjälpte mig på framridningen idag vilket kändes skönt. Löva älskar att tävla! Han blir som en kanon kula och de första 10 min vet han inte vilket ben han ska stå på och det känns som han ska skjuta i taket och explodera. Jag är verkligen inte van med det efter alla år med min trygga Denz. Det är tur att Löva är så snäll och han vill inget hellre än att göra sitt bästa. Jag fick även super bra hjälp av Eva och Nettan idag och blev jätte glad när bästa vännen Sandra dök upp för att heja på!

IMG_5977.JPG
Nu har jag krupit upp i soffan med sköna tofflor från Love Forever och Magnus kom hem med fina blommor. Bra avslut på veckan :)

IMG_5979-0.JPG