Hoppa till innehåll

Bloggen: Ulrica Thuresson, en duktig fotograf. 

Vilken helg! Det blev lektioner både lördag och söndag då mitt personalteam drabbades av influenser och maginfluenser.  Jag älskar verkligen mitt jobb och att hålla lektioner, vid varje lektion lägger jag även väldigt mkt engagemang och man är ganska mentalt trött efter en dag med många lektioner. Även om jag blir trött så ger det också väldigt mkt energi och jag blir lika glad varje gång någon tackar för en bra lektion eller skickar ett sms eller mail. Tack till alla elever för att ni förgyller mina arbetsdagar! 

Innan jag fortsätter måste jag bara lägga ut den här bilden som min vän och fotograf Ulrica Thuresson tog på mig och Didi i fredags när vi fotograferade med Sweden horse show. Den är säkerligen inte klar för att läggas ut men jag bara älskar bilden! Kärlek! Jag älskar verkligen fina Didi!  

Didis träns är från PS of Sweden som jag stolt har ett sammarbete med. Alla mina verksamhetshästar bär snygga och anatomiska PS träns. Kläderna är från Equestrian Stockholm. Jag hoppas på fler bilder från Ullis från i fredags som jag kan lägga upp. Hon är verkligen en skicklig fotograf. Jag är inte så fotogenique men hon lyckas ändå fånga bra och snygga bilder. Tack Ullis!   

  

  

  

 Dessa bilder är också tagna av Ullis på mig och Denz. Jag saknar honom och han finns i mina tankar varje dag. Han har det bra och jag fick en videosnutt härom dagen där han såg jätte gin ut. Åker nog snart och hälsar på dka bara få till tiden…. På tal om det! 4-8 maj finns plats om någon av er är sugna på några träningsdagar i Portugal? Ni behöver inte bo i Sthlm, alla är välkomna. Flygresan bokas enklas via TAP. Maila (info@ap-ridutveckling.se) eller ring mig om ni har frågor eller bill följa med. Go’ natt….