Hoppa till innehåll

Bloggen: trevligt bemötande från RS Mustang

Härliga fredag!
Började morgonen med en tidig lektion 7.15 för tre morgonpigga ryttare! Det blir en bra start på dagen och mysig fika efter. Resten av förmiddagen spenderar jag med diverse administrativa ärenden. Jag har bla pratat med min foderleverantör/ströleverantör RS Mustang och visst blir man på lite extra bra humör när man blir trevligt och servicemindet bemött?!
Det är alltid snabba leveranser och det mesta går att lösa. Minns ni att jag hade lite panik för några månader sen med att mina hästar kändes lite tunna? Elisabeth från RS Mustang kom ut till mig och hjälpte mig sätta ihop en bra foderstat och nu när min veterinär var ute och tittade till hästarna härom dagen så tyckte han tom att några av dem kunde banta lite….
Självklart så har jag även en bra hösilage leverantör genom E Foder som även dem är väldigt hjälpsamma och har ett bra foder.
Nästa vecka kommer ett lass Halmpellets från RS som jag ska prova till mina egna hästar och se hur det fungerar.

20140207-105605.jpg