Hoppa till innehåll

Bloggen: Träningsvärk!

Nu har lektionerna kommit igång igen och det är roligt att vara tillbaka efter en skön semester.
Även min ridning är igång efter tre veckors ridledighet och det känns i hela kroppen!! Denz känns glad att vara i gång även om han inte vilat helt när jag har varit borta men han har mest joggat. Innan semestern var jag lite övermodig och anmälde mig till Enskedes tävlingar som är nu till helgen, men jag vet inte riktigt om vi känner oss helt i form för det.
Det känns alltid lite ringrostigt när man tagit ridledigt och ridning är verkligen en färskvara, men det är så roligt att vara igång igen.

20140813-074606-27966695.jpg

Innan jag åkte på semester skrev jag att jag var ute och firade och precis innan vi åkte var vi och besiktade Löva som nu är frisk förklarad efter sin operation av det trasiga griffelbenet.
Det är en fantastisk häst som alltid är glad, arbetsvillig och otroligt gosig och kelen och nu är han min!!!
Han kom egentligen till mig i december som en försäljningshäst som jag blev tillfrågad att rida inför försäljning och vanligt vis brukar jag inte ta såna uppdrag men när jag såg videon på honom kunde jag inte låta bli. Han var precis så fin att rida som jag såg på videon och han passade mig jätte bra så efter en lång resa med operation och konvalecenttid kan vi äntligen sikta på att börja tävla tillsammans. Mitt mål är att starta honom i slutet av september och sen vill jag gärna ta oss upp i klasserna.
Denz kommer jag att fortsätta tävla med första delmålet att ta mitt andra kval i MSVC och sikta på att tävla MSVB under hösten sen får vi se vart vi landar men jag hoppas på att han kommer gå St George som slutmål.

20140813-075540-28540029.jpg
Nu har jag precis avslutat min frukost och ska upp till stallet och rida. Hoppas ni får en härlig dag!

20140813-075705-28625507.jpg
Jag & Lizzan