Hoppa till innehåll

Bloggen: Tränarkonvent på Nova Park

Har precis avslutat en trevlig middag med massa tränar kollegor och kommit till mitt hotelltum på Nova Park. Den här helgen arrangerar Svenska Ridsportsförbundet ett tränarkonvent för oss licencierade tränare.
Idag har Håvard Engell, fd balett dansör, föreläst om kroppskontroll och Sylve Söderstrand pratat om sportsatsningar, Lotta Amnestål diskuterade ridsporten i media och naturligtvis har vi tränarkollegor utbytt några visa ord med varandra. I morgon går vi in mer på hur det mentala inverkar på vår sportprestation och jag lämnar tills i morgon att sammanfatta detta hittills väl arrangerade tränarkonvent.

20140209-003934.jpg

I går hade jag ett bra träningspass med fina Didi för Anna Hedbys.
Det är andra gången jag tränar för henne och jag känner mig super nöjd över de bra tips och råd jag får. Didi kändes fin fast jag inte rider henne så ofta men även om jag inte skriver om det så försöker jag regelbundet rida igenom de hästar jag har i verksamheten så de ska hålla en bra kvalitet till mina elever.

20140209-004255.jpg
Nu blir det en god natts sömn och en dag full av inspirerande föreläsningar under morgon dagen.
Sov gott!