Hoppa till innehåll

Bloggen: Toupema Belgal fixar sommarhåret!

Skön helg! Underbart väder!!!
Tyvärr blev det ingen tävling för mig och Denz för jag vaknade med världens tristaste nackspärr i går morse och fick ställa in. Hoppas på att kunna rida idag, det känns lite bättre nu.
Jag får ladda för nästa helg i stället så vi åker till Skärblacka vid Norrköping. Då hoppar Magnus in som söndagsvikarie.

Jag måste tipsa alla er som, precis som jag, inte är födda med ett långt svallande hår. Jag har via min vän Åza blivit tipsad om ponytails från Toupema Belgal som är helt fantastiska! Vilken hårkvalitet och så enkelt. Bara sätta upp det egna håret i en tofs och sätta över ponytailen. Enkelt, snabbt och snyggt. Jag har dem i två varianter. En som är rak

20140525-102803.jpg
Och en som är lockigt

20140525-102839.jpg
För att hitta en frisör nära dig som har produkterna kolla här