Hoppa till innehåll

Bloggen: tillbaka i underbara Portugal

Man kan minst sagt säga att denna influensa tog på krafterna och rösten! Har knappt kunnat hålla en enda lektion på 1.5 vecka, så håll er bortafrån flunsabakterierna, handsprit är bra skit!

Nu har jag precis landat i Lissabon för en veckas jobb här nere. Jag älskar Portugal och har ni inte varit i Lissabon så åk dit! Jag kan rekommendera Short stay appartment som är ett trevligt centralt hotell med bra priser. Varje rum är olika designat och personalen är jätte trevlig. Jag ska även passa på att träffa min barndomsvän Marie som nu mera bor alldeles för långt borta i Singapore. Det kommer bli en härlig vecka och jag hoppas att jag får tillbaka lite ork nu.

Jag planerar en ny resa i slutet av april/ början av maj och har två platser kvar om intresse finns. Ju tidigare biljetter bokas med TAP desto billigare blir flygresan och hos Nuno kostar det 160 E/dag för två lektioner, mat och husrum. Visst är det prisvärt?! 

  

Så här ser min kvällsmat ut! En smörgås och en monsterstor öl!! 

Jag har även något så super kul och spännande att betätta men får hålla på det tills i morgon…

Sov gott och missa inte förköpsbiljettsläppet för inomhusfältävlan under SIHS i morgon!