Hoppa till innehåll

Bloggen: Tävlingssäsongen är nu igång!

Säsongens första tävling avklarad!
Det var så kul att åka o väg och det märktes på Denz att även han tyckte det var roligt. Vi är ju lite ringrostiga efter sommarens slappande och jag inser att jag haft en alldeles för bra sommar när jag för en sekund glönde hålla in semestermagen så kavajknappen sköt i väg över framridningsbanan. Köpa ny kavaj eller springa ännu mer?!!!????
Jag får nog välja det sist nämnda oavsett för nu är det inte många månader kvar tills Marathon i Istanbull!!!

Det var väldigt låg bedömning i dag och ettan hade endast 61% så jag får vara nöjd med våra 58% och en sjätteplats. Det var inte så många starter så det blev tyvärr utanför placering. Nu laddar vi inför meeting i Norrköping nästa helg. Ullis tog några bilder, jag lägger upp dem så snart hon skickat.

IMG_4535.JPG

IMG_4553.PNG
När vi kom tillbaka till stallet passade jag på att ta ett pass med underbara Löva.

IMG_4551.JPG
Nu har jag hämtat lite Sushi och ska hem för att äta lunch och byta om för lite kvällstrevligheter med hoda vänner.
Ha en härlig lördag!