Hoppa till innehåll

Bloggen: tävlingshelg i Norrköping

Söndagens väder var mycket bättre än lördagens piskandes regn, däremot blev inte procenten så mycket bättre.
I bland känner man sig lite uppgiven när man tävlar dressyr och det är svårt med en bedömningssport.
Jag har full respekt för domarens siffror och beslut men ibland skulle det förenkla om man förstod varför en viss siffra blev satt i relation till sina medtävlande och vad som hade förväntats istället.
Det kändes super bra i söndagens första klass och jag kände mig nöjd men procenten blev lika som lördagens då vi var nära på att bryta och Denz gick emot och var väldigt spänd över det piskandes regnet och paraplyerna på läktaren. Jag vet att ett av våra stora jobb är att få en högre form och bättre kvalite på slutorna som oftast blir för raka, det är egentligen inte så mkt att haka upp sig på utan att träna vidare och försöka prestera ännu bättre men ibland är det svårt att inte bli nedslagen.
Den andra klassen hade strykningar och det blev tillslut endast jag och en till vilket gör att det inte räknas som en kvalklass eller placeringsprocent, där kom vi först.
Nästa helg är det Årsta och även om jag just idag inte känner mig så inspirerad så har jag flera dagar på mig att ladda om och hitta ny motivation!

IMG_4951.JPG
I går blev det ett besök hos tandläkaren och nu befinner jag mig med inspelningsteamet och deltagare inför Stjärnhoppningen på Barnkanalen och det ska bli kul att få presentera vår nya Stjärna som är en riktig tävlingsmänniska!!! Men lite får ni vänta tills jag kan avslöja det…