Hoppa till innehåll

Bloggen: Tävling, och jag satte den!!!

I dag satte vi den förvända även på tävling!!!! Så skönt!! Jag måste jobba på att få honom lite högre i formen och samla sig mera för att få de där sista procenten visp gärna vill ha! Det är nämligen en kvalklass vi tävlar just nu och för att få klättra upp en nivå så behövs det att jag rider på 62% minst två gånger under 24 månaders intervall och vi saknar ett kval! Å andra sidan tycker jag inte han riktigt är klar för en högre klass men det skulle vara så skönt att ligga på kval eller högre varje gång vi är iväg, det är målet just nu! Så nu laddar jag om med en god middag med min fina sambo Magnus och sen tidigt i säng för i morgon startar vi redan 10.15 och det innebär tidig morgon i stallet….
Frida & Didi var med i dag och gjorde sin debut tillsammans i MSVC och hon är duktig Frida! Jag blir så stolt och glad som tränare över att hon visar Didi så bra på tävlingsbanan. Trots att Didi var spänd som en fjäder så lotsade hon runt henne på 59% i debuten! Håller tummarna för att de rider över 60% i morgon!
Trevlig kväll till er alla!

20140516-223604.jpg

20140516-223617.jpg
Tack Jenny för super bra hjälp till oss båda!

20140516-223721.jpg