Hoppa till innehåll

Bloggen: Svettig dag!

Nu är jag alldeles mör i koppen efter en dag i träningenstecken. En vän till mig bjöd in till deras “Girls fit” med Rickard Nordstrand som är kampsportare. Grymt roligt men sjukt jobbigt träningspass. Jag kommer ha ont i varenda kroppsdel i morgon. Min underbara vän Linda följde med och supportade, hon är miltals mer vältränad än jag och envis som en myra så jag försökte hålla fart med henne men kände mig mest som en flåsandes sankt bernhards hund!

IMG_5042.JPG
Direkt efter åkte vi till stallet och packade in Löva för ett träningspass med Eva-Karin Oscarsson. Det var länge sen jag tränade för henne eftersom jag har fått så bra hjälp av Anna Hedbys på plats här hemma men det var jätte kul att köra igen. Jag har ju tränat för Eva-Karin i flera år så det kändes väldigt välbekant och kul. Löva var helt vild av att få komma utanför husknuten och nästan galopperade hela vägen i släpet både dit och hem!
Vi jobbade mkt grunder med lösgjordheten, vilket alltid måste vara med, och sen galoppslutor med kvarts piruettevändningar och några 4:or i serier. Höger slutorna satt jätte fint men vänster måste vi jobba mer på samt att lära oss räkna till 4:a!!! Jag tycker 3:or och 2:or är mkt enklare och har ett lättare flyt men kör alltid fast på 4:orna!
Träning på att byta i vart fjärde med andra ord!
När vi var tillbaka tog jag ett pass med Denzel som hade ett gäng med egna åsikter inför dagens pass som bestod i att jobba upp formen så jag kan få de där rackarns 62 kvalprocenten snart!!! Han höll inte med utan ville hellre gå i en bekvämare låg form så det blev ett svettigt pass!
Förutom kvällens lektioner så han Sabina och jag peta in lite Gino tid och satt på honom igen efter betet. Han är nog världens klokaste och snällaste tre åring. Så cool och nästan lite mallig över att också få ha ryttare på ryggen, jag kan inte annat än bli så förälskad i denna underbara lilla (som har vuxit sig skit stor över sommarbetet) Sabina är verkligen duktig med djur och en väldig tillgång i personalteamet.

IMG_5047.JPG

IMG_5046.JPG
Sov gott!

IMG_4517.JPG