Hoppa till innehåll

bloggen: stjärnornashoppning 

Vi har fått ny sponsor till Stjärnornashoppning så Fabian och jag gav oss iväg för ett besök.

Det är Fabian som är vår koordinator och vi har varit ett team sedan 2007. Det är väldigt mycket jobb bakom kulisserna innan vi har ett färdigt nummer att visa upp i Friends. En del av jobbet innebär att, tillsammans med vår sponsor, klä vära stjärnor. Vi är väldigt glada att i år ha HÖÖKS som sponsorer och igår besökte vi butiken i Upplands Väsby.  

     Fabian spanade in klubbjackan och jag fastnade vid stövlarna… 

       Jag slog till och shoppade ett par svarta med snörning. Jag har haft ett par bruna vinterstövlar i samma märke och älskade dem men de är alldeles för varma nu. Jag gillar att ha stövlar när jag håller lektion, det ser snyggt ut och jag är alltid redo stt sitta upp om det skulle behövas. Det gäller bara att ha ett par stövlar som är luka sköna att gå i som att rida i och jag tycker dessa är ett bra vardagsmärke. Trevlig och snygg stövel till ett rimligt pris. Dem här hade jag i vintras och Dem här köpte jag nu.  

 Det är väldigt trevlig och hjälpsam personal i Väsby butiken och Fabian och jag fick bra guidning vid vårt besök. Nu ser jag fram mot att en ny säsong drar igång med nya stjärnor att träna och att träffa våra hästägare igen som så snällt lånar ut sina hästar och sin tid och såklart att vårt lilla team Fabian, jag och Lena kommer tillbringa mer tid tillsammans!