Hoppa till innehåll

Bloggen: Stjärnornas hoppning 2015 

För två år sedan fick Lena, jag och Fabian igenom vår lilla dröm att få göra tv av vår “Stjärnornas hoppning” som vi jobbat med sedan 2007. Det var från början en ide av Viktoria Tocca som hon bollade vidare med Lena Bredberg och som sedan blev ett inslag i Stockholm horse show (nu Sweden horse show) första året var det mest redan ridkunniga kändisar och Lena frågade mig om jag ville låna ut min häst Celine till Richard Herrey, vilket jag gjorde. Åren därefter har jag och Lena jobbat med det här tillsammans och jag har lärt våra kändisar att rida och gjort mkt “bakom kulisserna jobb tillsammans med vår projektledare och huvudfunktionär Fabian Rhode, Lena har haft gemensam hoppträning för dem en gång i veckan samt varit deras hopptränare och coach när vi väl kommit till arenan. 

Vi var super glada och taggade när vi 2013 spelade in det första avsnittet som SVT valde att kalla Stjärnhoppningen och det var ännu roligare när det visade sig att tv publiken tyckte om vårt program och vi nu är inne på vår tredje säsong som nu blir i ett 30 minuters långt tv program istället för de tidigare 15 minuter. Ni som tvtittare kommer att få se lite förändringar i serien till hösten men precis som innan så är det första avsnittet inspelat här på Antuna Gård.

 Bilden är från den första inspelningsdagen 2013. Nu på söndag den 3 maj är det dags igen! Det kommer tyvärr vara mkt folk och lite ändrade rutiner för alla söndags elever samt att parkering sker till vänster om ridhus dörren i första mån och även bakom stallet men det kommer stå någon ftån produktionsbolaget som visar er vart ni kan parkera. 

Det är kul att vara i gång igen och kag ska snart berätta vilka årets stjärnor är! Trevlig helg.