Hoppa till innehåll

Bloggen: snooz, min dåliga vana

Jag är verkligen ingen “morgonmänniska” och jag bestämmer mig varje kväll för att hoppa upp tidigt nästa dag och komma igång, men varje morgon när klockan ringer lyckas jag trycka alldeles för mkt på Snooz! Någon sa till mig en gång “då är du inte tillräckligt motiverad och bestämd att du ska gå upp” men i morse var jag verkligen motiverad! Ändå lyckades jag snooza…
Men jag kom ändå upp ganska tidigt och var i stallet straxt före åtta och hann rida både Löva och Lizz innan mina fm lektioner som drog igång strax efter kl 10.00.
Löva var riktigt på hugget i dag och jätte pigg, det känns tyvärr lite höst inluften. Jag älskar hösten men den känns lite tidig? Eller har man blivit bortskämd med denna magiska sommar…
Denz var mkt bättre i dag och jag jobbade 4 serpentinbågar över meddellinjen och en diagonal skänkelvikning tillbaka. Det är en bra lösgörande övning. I morgon tänkte jag känna hur han känns på kandaret och känns han ok så tror jag nog att jag startar på lördag ändå.

IMG_4463.PNG
Nicke Borg hade sin första träning för hösten och det blev mkt sitsträning jag skriver mer om det i bloggen för Swedenhorseshow som ni hittar http://www.swedenhorseshow.se/hostens-forsta-traning-med-nicke-borg/

Under kvällen har jag haft mina onsdagsgrupper som har fått tröna teknik, koordination och lösgjordhet, härligt att vara igång igen!

IMG_4461.JPG
Sist måste jag bara bjuda på två roliga bilder som min duktiga fotografvän http://simply-delicious.se har tagit. Jag kunde bara inte låta bli att slå mig ner i denna roliga frisörstol som stod på trottoaren när vi vandrade runt i Barcelonas gränder. Och Ullis kunde inte låta bli att fotografera.

IMG_4405.PNG

IMG_4406.PNG